16 Kasım 2015 Pazartesi

Pinky Plus Ürünleri Steritouch Katkılar ile Daha Hijyenik

Özellikle kadınlar için umuma açık alanlarda tuvalet kullanımını hijyen açısından oldukça sıkıntılıdır. İşte bu sebeple yurtdışında birçok firma kadınların tuvalet ihtiyaçlarını hijyenik bir şekilde giderebilmeleri açısından aparatlar geliştirmişti. Geçtiğimiz sene Uçarsu Plastik adlı Türk firmasının patentini de aldığı girişimle artık Türkiye'de de Pinky® adlı ürün piyasaya çıktı.

Kısaca ürünün fonksiyonunu özetlemek gerekirse; Pinky® ile klozetin yüzeyinden 25cm ' ye kadar uçuşabilen ölüme dahi sebep olabilen bakteri ve mikroplardan uzak durarak ayakta, hijyenik ve konforlu bir şekilde tuvaletinizi yapabilirsiniz.

Pinky® ürününü hamileler, çocuklar, çalışan kadınlar, sık seyahat edenler, doğa sporları ve kampçılık ile ilgilenenler ve konser, festival ve gece kulüplerine gidenler rahatlıkla kullanabilir.

Firma ürünü iki farklı çeşit olarak çıkardı. Pinky Plus ve Pinky One adlı bu ürünlerden, Pinky Plus Steritouch firmasının antimikrobiyal teknolojisi sayesinde MRSA ve E.coli gibi bakterilere karşı %99.99'a kadar antibakteriyel etkinlik sağlıyor. Bu sayede ürünün üzerinde bakteri oluşumu engellenerek, ürünün yıkanarak defalarca hijyenik bir şekilde kullanılabilmesine olanak sağlar.

Ürünle ilgili daha detaylı bilgilere www.pinky-tr.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

Steritouch antibakteriyel katkıları Türkiye'de tedarik etmek için firmanın Türkiye temsilcisi olan Kumru Kimya firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder