23 Eylül 2014 Salı

Steritouch firması Interplas fuarında özel ürünlerini sergileyecek

Antimikrobiyal plastik sektöründe faaliyet gösteren Steritouch firması neredeyse bütün malzemeler için uygun antimikrobiyal, metal tespit edilebilir, X-Ray'de görünür çözümler geliştirdi.

Firma, Interplas fuarı boyunca, uzmanların gözlerinin yeni piyasaya sürdükleri freshfibres adlı, antimikrobiyal iplik ürünleri üzerinde olacağını iddia ediyor ve bu ürünün rakiplerinden üstün özelliklere sahip olduklarını belirtiyor. Gümüş bazlı katkı maddesi elyaflar arasından ekstrüde edilirken, rakip ürünlerden üstün kapasitede kalıcı bir antibakteriyel etki sağlıyor.

Steritouch firması aynı zamanda, firmalarına antimikrobiyal teknolojisini adapte etmek isteyen müşteriler için bütün gereksinimlerin bulunduğu bir durak olmalarını sağlayacak geliştirme kapasitelerini de sergileyecek. Hem enjeksiyon kalıplama hem de çift vidalı ekstrüder gibi imkanlarla, yeni ve karmaşık malzemeler için katkı maddeleri ve masterbatchler geliştiriliyor ve test için plakalar kalıplanabiliyor. Katkı maddeleri her türlü polimer, silikon, kaplama ve kumaş için kullanılabiliyor.

İklimlendirme istasyonları, mukavemet ve çekme direnci test makineleri ve laboratuvar tesisleriyle Steritouch firması pazarda özel bir konuma sahip. Firmanın sunduğu marka ismini ücretsiz olarak kullanma seçeneği de firmaların ürünlerini pazarlaması konusunda önemli bir imkan sunuyor.

Interplas fuarı 30 Eylül 2 Ekim tarihleri arasında İngiltere'nin Birmingham kentinde düzenlenecek. Steritouch firmasının standını B88'de ziyaret edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder